Värnamo Modeljärnvägsförening - ModulSyd

Allmäna diskussioner och information
Användarvisningsbild
FreddePettersson
Inlägg: 773
Blev medlem: 2012-05-09, 02:16
Ort: Värnamo
Kontakt:

Värnamo Modeljärnvägsförening - ModulSyd

Inlägg av FreddePettersson »

Hej
Hörde talas om att det finns ett ryckte om att man tror att Värnamo Modeljärnvägsförening skulle vara en utbrytar grupp från ModulSyd.

Härmed vill jag som ordförande dementera detta med bestämdhet.
Värnamo Modeljärnvägsförening är ett gäng modulrallare som ville bygga, köra och utveckla MJ hobbyn och då framför allt Modul banor. Vi ville också kunna hyra lokaler mm utan att detta skulle vara någon person som skulle agera hyresgäst. Därför bildades föreningen.
Vi valde också att uppmuntra FREMO standarden H0-RE för att vi anser denna standard vara mer gångbar i större sammanhang rent geografiskt. Dock välkomnas alla typer av modulrallare till föreningen och för att bidra till klubbens olika anläggningar som byggs upp, rekomenderas därför FREMO H0-RE och moduler kompatibla med dessa t.ex MMM-2R ( övergångsmoduler, etc...)

Värnamo Modeljärnvägsförening kommer alltid uppmuntra sina medlemmar att skaffa sig ett konto på ModulSyds forum och medverka på träffar av olika slag.

Som ordförande i Värnamo Modeljärnvägsförening och som medlem i ModulSyds forum kommer jag alltid att stödja verksamhet som främjar en växande MJ-hobby.

Med vänliga hälsningar
Fredrik Pettersson
Värnamo Modeljärnvägsförening
Medlem i Värnamo Modelljärnvägsförening
Medlem i FREMO
Medlem i ModulSyd

Bygger modelljärnväg i modulform:
Byggtrådar:
Kristineberg Lastplats område
Endlösa Tråd & Metall - en slutmodul
Kristineberg Västra
Låst

Återgå till "Allmänt"