Trafikpel Tyresö

LarsRobert
Inlägg: 1019
Blev medlem: 2015-06-08, 20:33

Re: Trafikpel Tyresö

Inlägg av LarsRobert »

Känns som vi fransat ut tråden lite väl mycket nu. Jag tycker det kanske är läge att starta en ny tråd då frågan känns ganska viktig om vi vill ha fler och längre linjesträckor? En ide kan vara att man utser någon utan moduler (det brukar alltid finnas några) att hjälpa till lite mer organiserat.

När det gäller att försöka få ihop det något sånär landskapsmässigt så är min erfarenhet, som är ganska liten, att det verkar stå långt ner på banplanerarens lista. Frågan är väl snarare om det ens finns med i planerandet? Måste vara omöjligt då planeraren inte kan veta hur alla moduler ser ut.

Dubbelspår är en bra tanke men man måste nog också bygga det man själv känner för om det ska kännas roligt.

Användarvisningsbild
ArneL
Inlägg: 81
Blev medlem: 2014-01-20, 12:12

Re: Trafikpel Tyresö

Inlägg av ArneL »

Gissberg skrev:
2017-10-19, 18:44
hakang skrev:
2017-10-15, 09:35
Det är generellt ett 'problem' att det byggs för få rena linjemoduler. Det är ju inte lika kul att bygga en helt vanlig, tråkig raksträcka eller kurva.

/H
Nja, tycker snarare tvärtom, finns inte så mycket kul att bygga på en stationsmodul då mesta av utrymmet tas upp av platt mark med massa spår... :D
Ja, så kan det ju vara, eller också inte.

Saltskog kanske är ett undantag, för platt är den ju inte, även om där finns en hel del spår. Av femton byggnader är ännu bara fyra klara, eller nästan klara. Elva återstår att göra, och då finns där varken stall, kolgård, vändskiva eller ställverksbyggnad. Eller femtio telefonstolpar, enkla och dubbla, som ska förfärdigas. Så visst finns det mycket (kul) man kan göra.
😉
/A
-----------------
/Arne Larsson

Skriv svar

Återgå till "Tyresömodul 2017 (Torbjörn Onegård är arrangör)"